18 december 2018

Circulaire organisaties maken kans op prijs – Inschrijving geopend!

Veel bedrijven, gemeentes, waterschappen en provincies zijn al volop bezig met de transitie naar de circulaire economie. Is in jouw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Maak kans op een Circular Award! Inschrijven kan tot en met 25 januari 2019.
In een circulaire economie worden grondstoffen en materialen zo lang en goed mogelijk gebruikt. Gemeentes, waterschappen en provincies spelen een cruciale rol bij het realiseren van deze nieuwe economie. Immers, kringlopen zullen vaak op lokaal of regionaal niveau moeten worden gesloten. Ook bedrijven zijn essentieel. Hun innovatiekracht en ondernemingszin zijn nodig om de oplossingen van morgen te ontwikkelen.
We willen elkaar inspireren met mooie voorbeelden. We willen circulaire koplopers op het podium hijsen. Daarom organiseren Nederland Circulair! en het Rijksbrede Programma Circulaire Economie in 2019 voor de tweede maal de Circular Awards. Op 21 februari tijdens de Nationale Conferentie CE worden twee hoofdprijzen uitgereikt: een voor ondernemingen (Circular Award Business) en een voor publieke partijen (Circular Award Public).

 

Circular Award Public

Voor de Circular Award Public komen alle circulaire projecten van gemeentes, waterschappen en provincies in aanmerking. Dit kan variëren van een circulaire gebiedsontwikkeling tot een circulaire tender tot een circulair ‘kunstwerk’. Denk verder aan de belangrijke rol die publieke partijen spelen als verbinder, facilitator en aanjager om hun inwoners, bedrijven of andere belanghebbenden hebben te motiveren. Alle soorten circulaire projecten zijn welkom!

Circular Award Business

Voor de Circular Award Business komen zowel projecten, producten, diensten als gehele organisaties in aanmerking. Als jouw bedrijf circulaire impact maakt, dan komt het in aanmerking!

Inschrijving

Inschrijven is eenvoudig en kan via de website van de Circular Awards. Daar is ook meer informatie te vinden over de criteria en procedure.

Wint jouw organisatie dit jaar een Circular Award?